02-01-04

Reality

Zoals Morgaine reeds vermeld in een commentaar op vorig bericht: het nieuwe jaar is ingezet, laat ons verder gaan met de orde van de dag. Net als Kerstmis is ook nieuwjaar niets speciaals voor OOK, een dag zoals een ander, zoals zo velen. Dat OOK vandaag niet moet werken is natuurlijk mooi meegenomen. De afkeer voor deze beide dagen botst vaak op commentaren van zijn medemensen die OOK niet sociaal vinden. Echte vrienden weten echter beter en geven mij gelijk.

Anderzijds kan je er niet omheen, een nieuw jaar is begonnen, met nieuwe verwachtingen en uitdagingen. Eén wens van mij zal echter niet in vervulling gaan. Nadat we het afgelopen jaar bestookt werden met de meest afgrijselijke vorm van schermbevuiling, namelijk de reality TV, ziet de toekomst er niet echt beter uit. 

Afgelopen weken waren we getuige van live bevallingen, kinderen in een hospitaal, mensen met de nodige miserie (dankzij de inval van de “flikken” op de voet gevolgd door een cameraploeg) enz. We hebben niet eens het toppunt van banaliteit vermeld: Big Brother. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat de mensen achter Big Brother geniaal moeten zijn. Al loop ik dit halve land plat, ik geloof nooit dat ik zoveel domme, achterlijke en gestoorde mensen tegen het lijf loop als deze makers ze elk jaar in hun huis krijgen.  

Maar de toekomst dus, wel heu, blijkbaar krijgen we heel binnenkort weer wat nieuws voorgeschoteld. Dochterlief (of de ideale schoonzoon) is de naam van deze nieuwe draak. Nu gaan de ouders van hun dochter even beslissen wie een goede schoonzoon is. Inderdaad, U hoort het goed, een aantal mannen mogen, een heel weekend, hun beste kunstjes laten zien en dan beslissen de ouders wie met hun dochter mag uitgaan. Deze vernieuwende televisie zal dankzij VTM op onze kabel terecht komen.                                            

VTM dat je zowiezo niet kan verdenken van veel smaak, valt hier toch wel diep. Edoch waarschijnlijk wordt ook dit een nieuw succesprogramma, al zal het niet aan mij liggen.

 

Grappig hierbij te vermelden is een interview met een koppel, verschenen in een krant, dat meegewerkt had aan een bevallingsprogramma op VTM. Ze vertelden zowaar dat er teveel reality televisie te zien was. Jongens (en meisjes) toch!

 

Ach ja het zal dus weer een vruchtbaar jaar worden voor mijn reeds uitgebreide bibliotheek, de nodige boeken zullen weer verslonden worden. Ook de CD collectie zal niet vergeten worden.Wat betreft die CD collectie misschien een leuk tussendoortje op de blog. Ik zal op regelmatige tijdstippen een stukje tekst publiceren op deze blog. Aan jullie uit te zoeken van wie het afkomstig is.

Ben jij diegene die na drie maanden de meeste teksten weet te herkennen kan je, buiten de nodige eer, je verwachten aan een CD naar eigen keuze.Laat ons eerlijk zijn mijn muziekkeuze is eerder alternatief te noemen en is dus niet voor iedereen even herkenbaar.

 

Reageren kan enkel via mail (ook@pandora.be), er wordt geen rekening gehouden met oplossingen gegeven in de commentaarbox hier. Je moet ook niet steeds de snelste zijn om een kans te maken, niet iedereen heeft de mogelijkheid om hier dagelijks te komen lezen. Je hebt een week de tijd na elke post. Als opwarmertje gaan we het vandaag niet te moeilijk maken.

 

Just try to see in the dark
Just try to make it work
To feel the fear before you're here
I make the shapes come much too close
 

More info:

 

01:04 Gepost door OOK | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |